woensdag 3 mei 2017

Beste sportvriendjes,
Deze en volgende week zullen een groot aantal klassen uit het eerste to en met vierde leerjaar een initiatie krachtbal krijgen in de sportles . Hierbij dan ook een uitnodiging om ook eens naar de Jabbeekse Krachtbalclub te trekken voor een echte training.
Groetjes,
 meester Geert





Hallo sportievelingen uit het 1ste, 2de, 3de  en 4de leerjaar,
Zin om eens iets helemaal anders te doen als hobby ?
Dan is KRACHTBAL zeker iets voor jou.
KRACHTBAL!!! Wat is dat??







K
A
M
P











V
I
E
R











W
O
E
N
S
D
A
G
















C
O
M
P
E
T
I
T
I
E




D
O
U
C
H
E
















T
R
A
I
N
I
N
G










B
A
L
V
A
N
8
0
0
G
R






K
A
N
T
I
N
E










V
E
L
D










KRACHTBAL is een balsport die gespeeld wordt tussen 2 teams van 4 personen . Het speelveld bestaat uit een rechthoek met aan weerskanten een doelgebied. De bedoeling van het spel is de bal (800 gr) in het doelgebied van de tegenstander te brengen door middel van 4 worpen.



Onze pleinen bevinden zich in het Vlamingveld 14B te Jabbeke. Bij de voetbalvelden, aan het einde van de weg. We zijn een leuke groep. Voor de allerkleinsten is er nog niet iedere week een wedstrijd, maar spelen we in tornooiverband. Ieder jaar is er een klein kamp voor de jeugd. We trainen met onze jongste spelertjes van 17u tot 18u. Na de training kan er gedoucht worden en iets gedronken worden in de kantine. Tijdens de wintermaanden kunnen we binnen trainen. We starten het nieuwe seizoen op woensdag 6 september.



Dus kom zeker eens af op onze laatste training van dit seizoen. Deze vindt plaats op woensdag 10 mei van 17u tot 18u. Achteraf krijg je nog iets lekkers, want dan vieren we onze fin de saison voor onze allerkleinsten. J
Tot 10 mei!!!
Lieve sportieve groetjes,
Nancy, Kathleen, William en Eveline




Geen opmerkingen:

Een reactie posten